Unbounces AI-stöd autogenererar marknadsföringscopy till 45 olika användningsområden

In AI, ChatGPT, Machine Learning, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

CRO- och landningssideföretaget Unbounce har släppt en egen, AI-förstärkt lösning för att på ”GPT-3 nivå” generera olika typer av copywriting inom marknadsföring. AI:n ska automatiskt kunna generera olika smarta sätt att uttrycka ett budskap, tonalitet, ordval etc. baserat på kundens aktuella kanaler och målgrupper. För allt från annonser, email, landing pages, bloggposter, TikTok-videos till kundpitchar (samt 40 ytterligare områden, enligt bolaget). Lösningen kallas Smart Copy och ska kunna generera ”human-like copy within seconds”. Det finns stöd för sex olika språköversättningar och även en ”Smart Copy Google Chrome Extension” för att direkt i webbläsaren välja textstycken redaktören ska kunna skapa nya varianter av.

Ett efterlängtat område för AI, enligt bolaget. Många aktörer och deras martech-ansvariga marknadsavdelningar ska idag uppleva att det är för mycket manuellt jobb att manuellt författa alla hundratals budskap och copy. Även klassiska CMS-aktörer som Sitecore och Optimizely har efter samtal med sina kunder 2021 konstaterat att området kräver sin tid, kraft och pengar. Detta beroende av alla digitala kanaler som löpande ska underhållas av ett större företag idag. De två CMS-bolagen tror sig kunna hjälpa till inom området med sina gränssnitt och upprättade kanaldistribution. Men om copywritingen helt kan skötas avDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  WPP hoppas på WPP Open AI, gör nedskärningar på 2,65 mdr


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon