Ung vänster valde WordPress CMS

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Ung vänster har, givetvis, också gått över till open source. Dock WordPress CMS istället för Pixpro's favoritval Joomla! CMS som vi skrev om att Vänsterpartiet valt under fjolåret, valåret. Ungvanster.se sportar WordPress 3 med menyhanteringen (animerade dropdowns) SexyBookmarks, Google Maps, Youtube, Twitterfeed och trist, standardformatterad Facebook-Page blabba. Favicon i nedre högra hörnet för att mjukt scrolla tillbaka till sidtoppen var ett kul grepp. Även att mouse-over på nyheter animerats ett slag och att topploggan skiftar färg...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Ung vänster valde WordPress CMS | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment