Unibet och Maria.com landar på Drupal 7

In Drupal, Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Som MKSE.com tidigare berättat körs två spår inom Unibet, java och Polopoly samt PHP och Drupal. Drupal 6 projekten har uppgraderats till Drupal 7 nu när Maria.com-projektet står klart efter 18 månader. Maria.com är Unibets stora bingosajt. Även Mariacasino.dk ligger på samma multisite-plattform. Inom kort kommer en mängd white label-sajter runt om i Europa också att flyttas över till Drupal 7. Sajten bygger på Drupal Panels och Views för sin struktur. Multisite-funktionerna använder Domain Access samt en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment