Unibet satsar på ett parallellt Drupal spår

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Unibet har inte lagt alla sina ägg i java- och Polopoly CMS korg (med bl a Cybercom). För egna, betydande varumärket Maria Bingo / Maria Casino / Maria Poker är det PHP och Drupal 6 CMS som står på tapeten sedan vintern 2011. Satsningen sköts från London och på Unibet Ltd. Även flera del- och kampanjsajter väljer Unibet löpande lägga på open source Drupal. I sin setup kör gänget även Zend, SVN, Maven, CI (Hudson)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.