Upp till bevis när ”landets bästa webb” släpps, siffrorna inte perfekta

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nu börjar arbetet med att bli "landets bästa webb." Det var ett år sedan produktägaren Pontus Vinderos satte det högt uppsatta målet för sin kommunala arbetsgivare. I nya releaseinformationen säger Enköpings kommun fortfarande att de siktar på att bli "Sveriges bästa kommunwebb". Den nya webbplatsen driftas numera i SiteVision Cloud och det börjar bra: Laddtider på 0,74s - 0,83s samt fina.. A96 i Pingdom "Performance grade" och.. Enkoping.se är mobilvänlig enligt Google Mobilvänlighetstest Google Structured data testing...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment