Uppåtscrollande Instagrambilder i nya Norrtalje.se

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Update: Idag lanserar Norrtälje kommun sin nya webbplats på en EPiServer 7.5 CMS upprättning. Den nya, moderna och responsiva kommunsajten har fått ett mobile-first upplägg med ett, i desktop, enormt sökfokus, målgruppsingångar för olika demografier med t ex barn eller studerande samt senaste nytt listningar och ikon-länkar till feedback-formulär.

I topp finns en liten grafisk #hashtag som nästan påskäggslikt tar besökaren till uppåtscrollande (!) Instagrambilder taggade med Norrtälje.

0st
personer bor i kommunen
Men ompekningen till nya webben har inte gått smärtfritt. Det är väldigt många 404:or på viktiga sökresultat från Google.

Kommunen har jobbat med nearU / QD Utveckling sedan ett bra tag tillbaka. Redan för 26 månader sedan tog nearU fram en ny delsajt för kommunen. Men de fick inte vara med denna gång, nu var det teknik av Abou, content av 7minds och design av Cloud Nine, hälsar teamet bakom MKSE.

De har tidigare även jobbat med Funka.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sunne kommun släpper ny, ljudförsedd Optimizely CMS med självservice

Kommentarer

  1. NearU i all ära, men det är Abou och undertecknad som stått för utvecklingen här :). Cloud 9 står för designkonceptet

  2. 7Minds, Abou och Cloud Nine är de som jobbat tillsammans med oss.

Leave a Comment