Uppdaterad app från SEB erbjuder banklån i VR

In Android, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

SEB Fintech Lab/Innovation Lab, som nämndes flitigt av banken under Almedalen 2016, har presenterat en av sina första nya produkter. Det är en uppdaterad version av den VR-app banken tog fram för sin mäklartjänst under 2016. Nu 2017 har VR-appen för iOS och Android uppgraderats och innehåller vissa banktjänster. Tillgängliga i samma interface som VR-surfaren och bostadsspekulanten rör sig i. Tanken är att: "Ta banken till kunden, istället för tvärt om." Så en SEB användare som använder navigationen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det mest krystade försöket att untnyttja VR till hittills? :D

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.