Uppdaterad digital närvaro för Swedese, hittar ny Drupal-partner

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Swedese har i ett större projekt gått live med en ny digital närvaro. Plattformsvalet denna gång blev en Drupal 7. Laminifåtöljens skapares nya webbplats jobbar med Typekit och är framtagen av Drupal- och WordPress-fokuserade UnderstandIT med kontor i Göteborg.Swedese Möbler AB är ett klassiskt svenskt möbelföretag med förankring i både hem och i offentlig miljö. Företaget grundades 1945 av bröderna Yngve och Jerker Ekström samt Sven Bertil Sjöqvist....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.