Uppdaterad digitalstrategi för Citroën och lyxbilvarumärket DS Automobiles

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Citroëns premium- och lyxvarumärke DS Automobiles har uppdaterat sin svenska digitala närvaro på dsautomobiles.se. Liksom hos nästan alla premium-systervarumärken inom bilkoncernerna och biltillverkarna gör man det baserat på teknik som även moderbolaget tidigare strategiskt valt ut. Förvisso bara delvis på DS Automobiles, de har inte den skräddarsydda PHP-lösning (med LiveChat) Citroën valt, utan en renare open source WordPress-strategi. Ett plattformsval DS Automobiles därmed även delar med Suzuki i Sverige. Det är de två biltillverkande användarna av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon