Upplands-bro kommun väljer SiteVision och Steria

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Björn Lidenmark på Steria berättar att Upplands-bro kommun valt SiteVision för sin kommande webbplats som planeras innan årsskiftet. Kommunen kommer att använda standardmallar i kombination med nyutvecklade. Upplands-bro lägger hård fokus på tillgänglighet och ser webben som en mycket viktig informationskanal gentemot medborgarna. Det finns även planer på e-tjänster framöver. Steria Sundsvall ansvarar för utveckling och design....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment