Upplands Väsby live på ny SiteVision

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

  Limepark ser till att Upplands Väsby kommun tillhör de kommuner som ligger på en SiteVision 2.6 CMS. Uppdraget gav bl a trevligt färgkodade toppval (utan feta dropdown) samt en scrollande bild-carousel blev det. SiteSeeker sökningen (de sponsrar även dagens SiteVisiondagarna evenemang) fick autocomplete. Ett taggmoln finns på plats, men orden leder inte direkt till någon oupptäckt information. Även dela-funktionen är rätt trist designad. På det stora tyvärr ingen vidare nyskapande release. Funka Nu AB...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.