Utrikespolitiska institutet lanserar Episerver efter 2 år

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Consid står bakom Utrikespolitiska institutets nylanserade sajt, ui.se på Episerver CMS. Projektet har pågått ett längre tag, redan hösten 2015 berättade Consid att de vunnit uppdraget.Utrikespolitiska institutet (UI) har lagt nya ui.se tillsammans med de andra sajterna landguiden.se och utrikesmagasinet.se under samma tak. Sajterna har integrerat Episerver med system för hantering av medlemskap, utbildning och prenumerationer från PositionEtt. "– UI bevakar, analyserar och erbjuder information om världshändelser till skolor, medier, beslutsfattare och forskningsvärlden. Consid har hjälpt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.