Utrikespolitiska institutet lanserar Episerver efter 2 år

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Consid står bakom Utrikespolitiska institutets nylanserade sajt, ui.se på Episerver CMS. Projektet har pågått ett längre tag, redan hösten 2015 berättade Consid att de vunnit uppdraget.

Utrikespolitiska institutet (UI) har lagt nya ui.se tillsammans med de andra sajterna landguiden.se och utrikesmagasinet.se under samma tak. Sajterna har integrerat Episerver med system för hantering av medlemskap, utbildning och prenumerationer från PositionEtt.

”– UI bevakar, analyserar och erbjuder information om världshändelser till skolor, medier, beslutsfattare och forskningsvärlden. Consid har hjälpt oss möta deras behov med en helt ny och mobilvänlig webbplats och med en klart förbättrad sökbarhet.”

Säger Lena Arvidsson, administrativ chef vid UI. Konsultbolaget ska ha utfört hela projektet, från förstudie till lansering.

”– Vi har tillsammans med UI genomfört ett mycket omfattande projekt där deras befintliga system bytts ut och byggts om från grunden. Vi är mycket glada för ett väldigt positivt samarbete.”

Säger Peter Bäckrud, ansvarig för Consid i Värnamo och Växjö.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  De fick äran att bygga Sitevision åt RF efter rekordupphandlingen

Leave a Comment