Utveckla CMS för video och bild redan idag

In Escenic, Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by edenstrom2 Comments

Vem blir imponerad av ännu en CMS-bildredigerare som kan "croppa" och förminska bilder? Det har vi väl sett i fem långa år? Content är mycket mer än de bilder, mallar, listor, bloggar, RSS och nyheter vi numera sett oss trötta på. . I CMS vill jag kunna lägga till ett lager med informativ eller säljande text över filmklipp (som i svenska Videoplaza - där enbart för annonser). . Jag vill kunna snabbredigera filmklipp och inleda med... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Håller med om att det är tunt stöd framförallt på bildhanteringen. Det är en tuff balansgång att välja mellan att vara en spretig CMS-leverantör eller en konsekvent som verkligen stödjer redaktörens dagliga arbete. Sök, bildhantering, rättstavning, artikelregister, mm borde gå före andra webb-hypade funktioner.

  2. Håller med om att det är tunt stöd framförallt på bildhanteringen. Det är en tuff balansgång att välja mellan att vara en spretig CMS-leverantör eller en konsekvent som verkligen stödjer redaktörens dagliga arbete. Sök, bildhantering, rättstavning, artikelregister, mm borde gå före andra webb-hypade funktioner.

Leave a Comment