EPiServer 7.5, Escenic, innovation, innovativ, Polopoly Atex Escenic, Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex

Utveckla CMS för video och bild redan idag

In Escenic, Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by edenstrom2 Comments

Vem blir imponerad av ännu en CMS-bildredigerare som kan "croppa" och förminska bilder? Det har vi väl sett i fem långa år? Content är mycket mer än de bilder, mallar, listor, bloggar, RSS och nyheter vi numera sett oss trötta på. . I CMS vill jag kunna lägga till ett lager med informativ eller säljande text över filmklipp (som i svenska Videoplaza - där enbart för annonser). . Jag vill kunna snabbredigera filmklipp och inleda med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Håller med om att det är tunt stöd framförallt på bildhanteringen. Det är en tuff balansgång att välja mellan att vara en spretig CMS-leverantör eller en konsekvent som verkligen stödjer redaktörens dagliga arbete. Sök, bildhantering, rättstavning, artikelregister, mm borde gå före andra webb-hypade funktioner.

  2. Håller med om att det är tunt stöd framförallt på bildhanteringen. Det är en tuff balansgång att välja mellan att vara en spretig CMS-leverantör eller en konsekvent som verkligen stödjer redaktörens dagliga arbete. Sök, bildhantering, rättstavning, artikelregister, mm borde gå före andra webb-hypade funktioner.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.