Vad gör svenska bidrag på oseriösa CMS-Channel CMS-awards?

In Drupal, Ektron, Nyheter, Optimizely/Episerver, SDL Tridion Sites, Sitecore XP by edenstrom6 Comments

Den belgiska tävlingen CMS-awards närmar sig. Tävlingen kommer arrangeras i  Sky Hall vid Bryssels flygplats av belgiska konsultbolaget CMS-Channel. Eventet är en del av endagsseminariet CM Innovation 2008 som Sitecore, Microsoft, Oracle, Ektron och Delware står bakom (trist nog funkar inte länken till deras sajter). Tävlingen CMS-awards sponsorer är mindre välkända Terremark, Smartsite, SDL Tridion, Amplexor och Desk02. En middagsplats kostar runt 1500:- SEK per person. Kategorierna som det kommer tävlas i är: Best Web Content...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Just det, CMS400.net portfolion används av 20,000 organisationer, WCM:et finns i 40 länder och har 340 partners. Jag var lite snabb i mixen av mindre, belgiska aktörer.

  2. Just det, CMS400.net portfolion används av 20,000 organisationer, WCM:et finns i 40 länder och har 340 partners. Jag var lite snabb i mixen av mindre, belgiska aktörer.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.