Valtech tar över EPiServer kunden SvenskFast.se

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Storkunden Svensk Fastighetsförmedling med SvenskFast.se har köpt in en och annan timme EPiServer-utveckling och formgivning de senaste åren. Nästan alltid i regi av mångåriga byrån Avantime. Men nu har Avantime helt åkt ut till förmån för förvaltning från Valtechs konsulter i Stockholm. Valtech kom först in på kunden för några år sedan.

svenskfast episerver

Det är en del rotation på kontot. Bara för två år sedan var det Ottoboni som berättade att de hade tagit över kontot från Avantime. Det skulle då bli den då 100 personer stora byråns största konto.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hemköp handlar upp ny partner inom e-handel

Men Svensk Fastighetsförmedling säger i samtal med MKSE.com att det numera är Valtech som huserar över de deploys varannan vecka med underhåll, inspiration och uppgraderingar som bostadsmäklaren kräver och behöver. Valtech tog helt över kunden i samband med en överrullning till EPiServer 7 (från EPiServer 4).

Närmaste större EPiServer-releasen från Valtech SvenskFast.se blir bland annat ett nytt verktyg som stödjer försäljningen utvecklas och en större filmsektion ska till på intranätet.

Kommentarer

  1. Fast nu var det ju två år sedan Svenskfast började jobba med Valtech.

Leave a Comment