Vanligare än du tror sabotera för konkurrenter med negativ SEO och Fake Reviews

In Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En ny undersökning har utrett hur många aktörer i branschen som skulle överväga att sabotera för sina konkurrenter online - om de garanterat kom helt undan med tilltaget. Hela 1672 företag svarade på undersökningen. Där framgick att hela 30 procent skulle kunna tänka sig sabotera för en konkurrent som t ex säljer en bättre produkt. Mest populär taktik för att sabotera är "Fake reviews" om konkurrentens verksamhet. I samband med undersökningen frågade institutet Reboot Digital alla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $0.01 or more
Unlock with Patreon