Varför Neova valde Drupal 6 av Xelera

In Drupal, Google Maps, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bioteknikföretaget Neova har fått en ny Drupal webbplats av Göteborgsbaserade Xelera och Sturm & Drang. Neova valde inte Drupal pga. några skippade licenskostnader, men då produktens gränssnitt var "enkelt, intuitivt och svårt att göra fel, vilket gör att det känns väldigt tryggt att släppa sajten till redaktörerna". En Google Maps-integration finns samt pressrum, Youtube-Drupal pluggen och Flickr-integration (för inhämtning och presentation av statiska bilder alternativt flash-bildspel). För övrigt har de första videona från Drupal 7 Alpha...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment