Gravity forms, Hotjar, Quantcast, Triggerfish, Wordpress, wwf, wwf.se Nyheter, Online Marketing, Wordpress

Världsnaturfonden WWF lanserar ny digital plattform med Triggerfish

In Nyheter, Online Marketing, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Triggerfish har, tillsammans med Världsnaturfonden WWF, lanserat en ny digital plattform för WWF i Sverige. Webbprojektet kallas en del i strategin att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse för de olika målgrupper som besöker WWFs webbplats. Ambitionen inkluderar en förbättrad konvertering av besökare till WWFs olika engagemang.

“ – Vi valde Triggerfish i en gedigen upphandlingsprocess med ett antal uppsatta kriterier och vi kände redan vid första utkasten på nya sajten att de förstod oss och vår verksamhet. Vår nya webbplats ger oss de rätta förutsättningarna att bedriva en effektiv digital kommunikation.”

Säger Lisbeth Larsson, kommunikationschef på WWF. Den nya sajten bygger på WordPress CMS med Crazy Egg, Optimizely, Visual Website Optimizer, Google Analytics, Hotjar, Quantcast och Gravity Forms.

WWFs vision är att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen genom att:

  • Bevara världens biologiska mångfald
  • Verka för att förnybara naturresurser används på ett hållbart sätt
  • Minska föroreningar och ohållbar konsumtion
Vi har mer på samma ämne:  Spotin tredje aktör att lägga e-handel ovanpå nyhetssajt, får in Egmont

Den nya digitala plattformen är en viktig del i WWFs arbete att påverka opinionen. WWFs webbplats används också  av t.ex. media samt lärare och elever som en trovärdig källa till information och det ställs stora kravVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.