Världsnaturfonden WWF lanserar ny digital plattform med Triggerfish

In Nyheter, Online Marketing, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Triggerfish har, tillsammans med Världsnaturfonden WWF, lanserat en ny digital plattform för WWF i Sverige. Webbprojektet kallas en del i strategin att erbjuda en mer användarvänlig upplevelse för de olika målgrupper som besöker WWFs webbplats. Ambitionen inkluderar en förbättrad konvertering av besökare till WWFs olika engagemang. “ - Vi valde Triggerfish i en gedigen upphandlingsprocess med ett antal uppsatta kriterier och vi kände redan vid första utkasten på nya sajten att de förstod oss och vår...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon