Värmlands Folkblad VF.se relanserad på Drupal av NodeOne

In CDP, DMP, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Drupaltokiga Värmland är nu klara med lokala stoltheten Värmlands Folkblad Vf.se på just Drupal av NodeOne. Den nya sajten såg dagens ljus under fredagsmorgonen. Det är en Drupal sajt med i både Java, Open Source och .NET-sammanhang populära Apache Solr samt annonshantering genom lika populära OpenX. Ett stort antal artiklar har migrerats från den gamla sajten som legat uppe i hela 13 år. Sajten ska dessutom använda det senaste inom Drupal / LAMP cache, en HTTP acceleratorlösning...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Värmlands Folkblad VF.se relanserad på Drupal av NodeOne | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Värt att nämna är också att VF.se är byggt på en distribution av Drupal som avsedd för tidningar och magasin. Distributionen heter NodeStream är en produkt som NodeOne aktivt håller på att utvecklar.

    NodeStream kommer bl.a. att presenteras av mig i detalj på DrupalCon i Köpenhamn i höst.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.