Värnamo kommun kör på Gnosjö-kompetens och plattform

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Mer Sitevision till Småland. Av lokal leverantör. Värnamo kommun lanserar en ny version av sitt intranät. Intranätet är byggt av Consid som har ett av sina tolv kontor i Värnamo. Värnamo kommuns intranät används dagligen av nästan 3000 medarbetare. Det nylanserade nätet bygger på SiteVision Social Collaboration bjuder även in externa samarbetspartners "– Vi är väldigt glada över att vi har fått den stora förmånen att jobba med Värnamo kommun. Gnosjöregionen är otrolig viktig för oss, inte minst...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment