Vasakronan handlar upp ny huvudansvarig digitalleverantör

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vasakronan valde i ett uppmärksammat projekt redan 2011 att kasta ut Episerver och byrån Isotop för en WordPress lösning. Ett modigt beslut de var tidiga med då. Britny var design, strategi- och utvecklingspartner för sex år sedan. De har sedan dess gått vidare och blivit ännu mer strategiskt inriktade i sitt erbjudande.Vasakronan jobbar även med projektledningsstöd och "digital transformation" tillsammans med konsulterna på Centigo sedan ett tag tillbaka. Men nu har de även en ny mer operativ utvecklingspartner i Stockholmsbaserade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment