Vattenreningsföretaget sålde 40 000 flaskor, börjar sälja över D2C

In WooCommerce, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Här har vi dagens D2C för svenska konsumenter. Denna gång är det Stockholmsbaserade Bluewater, global ledare inom innovativa vattenreningslösningar för hushåll och företag, lanserar en nätbutik för direktförsäljning av egna vattenflaskorna. Bluewater-flaskan gjorde sin debut på golfturneringen British Open där den användes av internationella elitspelare som Rory McIlroy och Tiger Woods. Ytterligare 40 000 Bluewater-flaskor såldes därefter till allmänheten. Vattenreningstekniken som används heter SuperiorOsmosis, den ska förvandla kranvatten, brunnsvatten eller bräckt vatten till rent dricksvatten. Bluewaters...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon