VD-skifte på Netlight, ledningen hamnar i Finland och Tyskland

In CXM, E-handel, Nyheter, Offentlig sektor, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Netlights VD sedan 2003, Erik Ringertz, återgår till att vara en partner på bolaget när VD- och yttersta ledningsroll flyttas till Finland. Och även till Tyskland.

Det innebär ett större kulturellt- och strategiskt skifte när Erik Ringertz efter 14 år lämnar VD-rollen i sin högmarginalsskapelse. Hans betydelse för framgången ska varit stor och termen kulturbärare nämns ofta.

” – Jag ser väldigt mycket fram emot att kunna tillföra VD-rollen perspektiv från ett av koncernens tillväxtkontor och bryta mot myten om VDn i sittDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Netlights konsulter värderas till 3,25 Mkr per person