Vem gjorde egentligen nya Temaresor på EPiServer?

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Både Daytona och Valtech berättar i respektives företags nya caseinformation om en ökad konvertering på Temaresors EPiServer-webbplats, utan att nämna varandra. Temaresor.se fick i uppdraget kvalitativ samt kvantitativ research utförd av Daytona och utveckling av Valtech. Nya Temaresor.se beställd av ägarbolaget TUI ska mer än fördubblat försäljningen de första sex månaderna efter lansering. Helt klart casevänliga siffror. För 6-7 år sedan var det vanligt med viss osäkerhet orsakad av beställaren vilken byrå som egentligen var ansvarig för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.