Vendre släpper e-handelssvit med OMS, PIM och Integration Hub

In E-handel, Nyheter, PIM, Vendre by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Numera holländskt ägda e-handelsplattformen Vendre har skapat sin första kombinerade lösning efter ett större samarbete inom den nya organsationen. Nya Vendre Suite är utformad med hela sex stycken moduler som ska kunna kombineras efter behov. Det är Vendre Integration Hub, Vendre eCommerce, Vendre PIM, Vendre Sales, Vendre CMS och Vendre OMS.

0 %
kunderna är inom b2b
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Vi är stolta över att presentera Vendre Suite för marknaden. Tack vare bredden i vår nya produktportfölj har vi nu möjlighet att hjälpa företag, oavsett hur långt de kommit i sin e-handelssatsning. Att samtliga produkter är samlade i en och samma plattform underlättar för våra användare att bygga sömlösa köpupplevelser för sina kunder.”

Säger Erik Brandt, CRO på Vendre. Cirka 60% av Vendres kunder är B2B med omsättning mellan 5 – 500 miljoner.

Optimizers produktportfölj består av App4Sales, en B2B-app för säljare & integrationsmotor till affärssystem, Tweakwise, nummer 1 inom personalisering av webbplatssök, marknadsföring och rekommendationsteknik, Warpspeed WMS, nästa generations Warehouse Management System och App2track, ett ledande Transport Management System som möjliggör effektiv transportplanering och ruttoptimering. Optimizers grundades 2006 och är specialiserade på handels- och produktionslogistik med 1400 kunder över hela världen. Utöver huvudkontoret i Nijkerk, Nederländerna har företaget ytterligare två kontor i Nederländerna samt i Stockholm och New York med 130 anställda.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska leksaksbolaget Micki går ut i Europa med Vendre och Contentor