Verksamhetet utan e-handel kunde gå live på 96h för att tillgodose hemmajobbare

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Redan på fredag ska en större retail-aktör kunna sätta upp en helt ny e-handel med click & collect stöd samt integration mot vissa bakomliggande nödvändiga system som PIM och ERP/POS. Allt på en molnbaserad Episerver Commerce med PWA-frameworket Avensia Storefront Nitro. Det är en helt ny paketering på Episerver, "E-Commerce Starter Package", framtagen för att i Corona-tider tillgodose isolerade konsumenter med varor och tjänster som annars inte fanns tillgängliga via e-handel. Projektet ska enligt Avensias Patrik...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon