Verktygsföretaget handlar upp SiteDirect e-handelsplattform

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

KGC Verktyg & Maskiner har valt att uppdatera en sex år gammal e-handelssatsning till nya SiteDirect GO Product som inkluderar möjligheten till headless commerce och SiteDirects nyligen framtagna API-stöd för integration med affärssystemet Pyramid. KGC Verktyg & Maskiner har i mer än 60 år levererat olika typer av verktyg för murning och plattsättning via återförsäljare över hela landet. SiteDirect-plattformen har innan e-handel även använts för att visa upp alla produkter....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon