Viking Line köper in ny UX och innovation för klimatsmarta Glory-fartyget, rör om bland digitalpartners

In CXM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Combined X-bolaget Ninetech jobbar vidare med sitt klassiska Optimizely-konto Viking Line. De står bakom ny innovation, UX och en "Optimerad design" för Viking Line nu under februari 2021. Viking Lines externa webbplats har fått ett facelift med fokus på en tydligare och mer konverterande startsida. Viking Line-webben har multispråkstöd och personlisering för olika marknader och bygger på Epi CMS (numera Optimizely). Fokus är på bokning av resor och det finns en stor mängd information som viktig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon