Vilka CMS dominerar i Finland?

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Intresserar ni er för hur CMS-marknaden ser ut utanför Sverige? Det är ju faktiskt en mycket lokal historia, globala open source CMS, SharePoint och nyöppnade EPiServer-kontor till trots. Även så nära som på andra sidan Östersjön ser det hela annorlunda ut. I just Finland är marknaden influerad av bl a de baltiska staterna och diverse lokala trender handlar det inte alltid om samma CMS-varumärken som här. Men några känns igen, därför var det kul att Clash...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment