Vilken svensk tvOS app är mest funktionell?

In Escenic, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Aftonbladet ger Peter Frey och co. på Expressen en match om att utropa sig som först med ny teknik. Vi har i bara år fått showroom, Apple Watch iPad-version, nya long-read etc. från Gjörwellsgatan. I samband med att elektronikkedjorna påbörjade sin förhandsbokning av nya AppleTV generation 4 med tvOS och enheten anlände till Apple Store så visade det sig finnas appar klara från båda mediehusen. Båda två utvecklade av främst interna grupper och baserade på SDK från septemberversionerna av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.