Vilken typ av moln vill nya ägarna att Rackspace förvandlas till?

In Amazon, Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Har vi ett nischat nytt typ av moln att se fram emot inom kort? Ett Amazon AWS för en viss bransch eller ett visst dedikerat syfte? Vad händer egentligen med det framtida Rackspace? Spännande tider råder för branschens fjärde, femte största aktör inom molnbranschen. Trots att Rackspace säger sig ha 400 000 webbar som kunder fick verksamheten aldrig fart och har sedan länge konkurrensmässigt ignorerats av bjässarna Amazon, Microsoft och Google. Bjässar vars molnsegments vinster är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.