Vinga handlar upp Litium On-Demand Cloud e-handel och ny partner

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vinga har valt att handla upp en ny partner inom e-handel, det blev Motillo som gick vinnande ur upphandlingen. Vinga erbjuder företag och organisationer att på ett enkelt sätt erbjuda anställda, kunder eller medlemmar gåvor i form av ett brett sortiment av produkter. Den nya affärslogiken kring ordrar och gåvokort ska framöver hanteras i Litiums On-Demand Cloud och användarupplevelsen ligger på en separat webbfront.

AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Vårt samarbete med Motillo har överträffat alla förväntningar. Deras expertis och passion har varit avgörande för att kunna ta Vingas vision om gåvor till nästa nivå.”

Säger Marcus Eklöf, Head of e-commerce på Vinga. Nu planeras flera utvecklingsprojekt för 2024.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dollarstore gör comeback inom e-handel, nysatsar med Litium SaaS. Så ser strategin ut