Vinnare Topp100 2015 årets bästa sajter, EPiServer storslam

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Under Webbdagarna utsågs årets Topp100 2015 bästa sajter av tidningen InternetWorld. Det vart systemmässigt en stor framgång för bronssponsorn EPiServer. De hade inte färre än 50% av vinnarbidragen på plattformen. Även om en referens enligt uppgift till MKSE.com ska vara på väg bort från plattformen. Vinnare vart Stockholm.se på EPiServer CMS. Andra vinnare var även Omni som prisades som Sveriges bästa nyhetsajt. Bästa e-handel vart Nelly.com. Lifesum fick en "Apegroup Guldapa" mobilpris och Högskolan Dalarna (EPiServer CMS) prisades för bästa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment