Virituella Amazon Dash-knappar för e-handel är här

In Amazon, E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Amazon fortsätter pressa e-handeln ned till minsta möjliga insats för människan. 2015 års lansering av Amazon Dash-knappar att sätta på kyl och tävttmaskin har idag fått en virituell kusin.Knapparna kopplas, liksom de fysiska knapparna, till Amazon Prime-produkter som levereras på mycket kort tid. Det finns så klart ett omfattande API så att olika Prime-kunder kan skapa sina egna knappar utöver de som finns klara vid lansering. Enbart Prime-medlemmar får utveckla knapparna. Att vara Amazon Prime användare kostar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment