Visit Värmland släpper nytt på WordPress av Advant

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Lagom till "hemestern" lanserade Visit Värmlands sin nya webb visitvarmland.com / visitvarmland.se på en WordPress 5.7.2 med bl a Mynewsdesk-integration och Hotjar UX analys. Där samlas alla värmländska kommuner och under ett och samma tak delar de med sig av tips på aktiviteter, utflyktsmål, evenemang och mer. Lite konfunderande finns även en Visitvarmland.org (på Drupal). Visit Värmland är en ekonomisk förening för dig som jobbar med besöksnäring i Värmland. Advant berättar det var de som fick...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon