Visma slår ihop två av sina e-handelsbolag

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De två Visma-ägda bolagen Wikinggruppen SaaS e-handel och den norska motsvarigheten Mystore slås ihop, meddelas det under veckoslutet. Båda bolagen ingår sedan tidigare i Visma-koncernen och tillsammans blir de en stor spelare i Norden med över 2 600 kunder, och en omsättning på över nio miljarder SE på plattformarna. Till ehandel.se säger Albin Jansson, som är vd för Wikinggruppen att:

” – Målsättningen från vår sida är att det här ska ha en positiv påverkan för e-handlarna. Vårt primära erbjudande i dag innebär att man kan skräddarsy och anpassa butiken på ett väldigt flexibelt sätt. Det har varit jättebra för våra större kunder, som har höga krav på den biten, säger han till Ehandel och fortsätter: För små och medelstora aktörer har det kunnat bli motsatt effekt, när det blir komplext med många olika val. Men vi tror att vi tillsammans med Mystore kommer att erbjuda en bättre lösning och bli mer av en partner, som kan guida även de små och medelstora företagen till best practice genom de här komplexa problemen som kommer med att driva e-handel idag.”

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Strateger från Singular Studios, Fyr och Pineberry samlas i ny gruppering