Vistaprint vill bli CMS-leverantör i nytt samarbete med Wix, 17m användare

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fotoframkallningsbolaget och visitkortsföretaget Vistaprint ska bli CMS-aktör i nytt samarbete tillsammans med amerikanska SaaS plattformen Wix. Sedan ett tag tillbaka ägs Vistaprint av irländska Cimpress PLC. och är noterade på NASDAQ (värderas för närvarande till runt 20 mdr SEK).

Vistaprint har gått ut med sitt senaste samarbete som även ska erbjuda svenska företagare en ny digital webb- och närvarolösning.

” – Samarbetet mellan Vistaprint och Wix gör att vi verkligen kan vara den marknadsförings- och designpartner som förser småföretagare med helhetslösningar oavsett var de befinner sig på sin resa, från dag 0 till 10 år och vidare. Vi vet att det första en småföretagare ofta skaffar när de startar sitt företag är en logotyp och en onlinenärvaro, och sedan växer de utifrån det. En småföretagare ska kunna komma till Vistaprint och få den bästa designen för sitt företag via 99designs från Vistaprint-tjänsten, skapa specialdesignat reklam- och marknadsföringsmaterial med Vistaprint och ta del av en fantastisk tekniklösning med Wix i en enda sömlös upplevelse. Vi valde Wix som den partner vi vill arbeta med tack vare deras nytänkande produkter och tekniska avancemang som erbjuder våra kunder det allra bästa. Den kombinerade erfarenhet från Vistaprint och Wix kommer att säkerställa att småföretagarna har allt de behöver för att ta sig fram på bästa sätt.”

säger Robert Keane, grundare och vd på Vistaprint.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Paradigm Consid släpper live WA3RM på Wix

Wix är från och med ny helt integrerade för företagets hela 17 miljoner kunder (!). En enorm mängd användare, frågan är hur pass aktiva samt engagerade i att bygga webb alla dessa individer är.