Vita huset satsar på Open Atrium CMS

In Drupal, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Macon Phillips, White House New Media Director, har berättat att det Drupal-baserade verktyget Open Atrium används internt inom Vita Huset som intranät och portal. Och inte bara används Open Atrium, det har även på ökta öppet källkodsmanér fått tid tillbakainvesterat av husets via ett gäng egenhändigt framtagna moduler. Precis som vid Obamas val av Drupal för WhiteHouse.gov för ett och ett halvt år sedan har Phase2 Technology samt General Dynamics IT (projektledning) varit inblandade. Department of...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment