Vitec väljer Episerver, skippar egna WordPress-integrationen

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vitec Software Group ska tillsammans med Teknikhuset ta fram en ny webbplats på Episerver CMS.Det övergripande målet med projektet sätts till att skapa en långsiktig och flexibel lösning som skall fungera att rulla ut för hela Vitec-koncernen. Det berör då moderbolaget samt de olika affärsområdena runt om i Norden. Vitec erbjuder branschspecifika affärssystem som ska ge kunderna ett mer lönsamt verksamhetsstöd. Själva Vitec plattformen har tidigare integrerats med WordPress av Triggerfish för HSB och Bostadsrättsspecialisten, men själva bygger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment