Wasabi och Perfect Day Media fixar det digitala åt Grammis 17

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Uppsala-baserade Wasabi hjälper Perfect Day Media och co. med det digitala i årets Grammis. Det innebär bl a den nya Grammis 17 - Grammis.se webben. Årets upplaga av Grammis 17 hålls på Konserthuset i Stockholm 28 februari och delas ut med delar av musikeliten samlad på ett och samma ställe. En meriterad jury kommer att kora vinnare i sammanlagt 19 olika priskategorier. " - Känns kul att presentera en Wasabi-producerad webb för Sveriges äldsta och viktigaste musikpris – Grammis....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment