Web Service Award vinnarna 2012

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Update: Under onsdagskvällen presenterades vinnarna av årets Web Service Award på Nalen i Stockholm. Hela 157 000 webbplatsbesökares betyg gav följande vinnare (med Juryns motivering för respektive sida): Vinnare i kategorin Information & Service: Suntliv.nu (EPiServer, OnTrax och inhouse utvecklad) Omvandlar innehållet med dess fakta till att bli lättförståelig information. "En sund sajt för en sund arbetsplats". Vinnare i kategorin samhällskommunikation: Polisen.se (EPiServer CMS, KnowIT och Söderhavet) Har en tuff uppgift med en bred målgrupp. Webbplatsen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Rättelse: Det är Logicas UX grupp som ligger bakom Familjebostäders intranät – inte Mogul.

 2. Rättelse 2 då: Jag har för mig att Logica gjorde designen och att jag från Triona sedan implementerade Familjebostäders Porten på EPiServer CMS och Community.

 3. Eller om vi ska riktigt riktiga så var det .NetAkademien som gjorde, men den äger Triona sen några månader tillbaka

 4. Hej Martin 
  Tänkte bara på en liten rättelse, suntliv.nu är utvecklat av OnTrax AB. 

 5. OK, uppdaterar igen. Men för allas kännedom, sedan några år tillbaka är det ingen direkt hemlighet att det är ytterst svårt att genomföra ett blivande prisbelönt, omfattande projekt helt allena som konsult. Oavsett om företaget är 5 eller 5000 anställda. 

  Nischkompetens inom ledning, design, förberedande arbete, script, tillgänglighet och multimedia behövs jämt – det är därför det är så härligt med snabbt sammansatta och fungerande agila team! 

  MKSE strävar efter att namnge den kontrakterade parten – de är ändå de som håller i helhetsansvaret och ekonomiskt samt juridiskt drar det tyngsta lasset. Det brukar även vara representanter från dessa som först kontaktar mig med releaseinfo och vill att MKSE tar upp nyheten. 

  Sedan vet jag att teamet bakom till 80% kan bestått av underkonsulter som vill synas, använd gärna detta kommentarsfält för de uppdateringarna så får vi läsare i slutändan hela bilden!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.