Webbdagarna med Lemoon, Litium och Sitecore

In Drupal, lemoon, litium, Nyheter, Sitecore XP, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Webbdagarna i Stockholm överlever trots lågkonjunktur. Internetworld arrangerar seminariet även 2009. På Ambassadeur den 18-19 mars. Det hela kostar, inte helt obetydliga, 4900:- SEK. Ändå har följande CMS-företag chippat in i år: Lemoon (huvudsponsor) Litium Sitecore (hur går Sverigesatsningen från i oktober?) Övriga sponsorer är hosting, faktura och statistikföretag. IW:s nya favoritområde e-handel verkar finnas i fokus under de två dagarna. IW bloggen länkas in i eventinformationen. {++++}...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu blev det nog fel i rubriken…bör väl stå Sitecore istället för SiteVision?

  2. Nu blev det nog fel i rubriken…bör väl stå Sitecore istället för SiteVision?

Leave a Comment