Weld teamar upp med Episerver i nytt partnerskap

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Weld knyter tightare band med CX- och CMS partnern Episerver. I ett nytt officiellt samarbete har de båda, svenskgrundade företagen, låtit Welds förmåga inom webbkampanjframtagning och "online visual merchandising" blivit en del av Episervers inre. Welds förmågor ska hjälpa de 85% av shoppare på online butiker som söker avslut och redan innan besöket ser en produkt framför sig de vill köpa. “ - Weld allows you to create visual, animated, interactive content, and embed it seamlessly...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon