Whyred vill öka, går från SiteDirect till WooCommerce

In Nyheter, Sitedirect, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Duplicera i Sundsvall är ny WordPress och e-handelsbyrå åt svenska klädmärket Whyred. Vikten med nya satsningen låg på att öka försäljning och samtidigt behålla känslan av en nära koppling till design, musik och konst. "– Kombinationen mellan Dupliceras känsla för form och arbetsmetod att utveckla vår digitala säljprocess och webblösning har på kort tid kraftigt bidraget till vår stora försäljningsökning på vår webbshopp och samtidigt sänkt våra löpande hanteringskostnader både på webben och webbshopen." Säger Claes...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.