Willhem satsar på EPiServer av SpinIT och Cloud Nine

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Spinit har levererat en ny EPiServer CMS 6 R2 webb för bostadsbolaget Willhem. Bakomliggande fastighetssystem som integrationen är gjord mot är Xpand levererat av Incit. Designen är gjord av Cloud Nine. Webbplatsen är ett led för Willhem att komma närmare sina hyresgäster och att göra lägenheter och lokaler enkelt sökbara för bostadsökande. Willhems fastighetsbestånd består av omkring 11 500 hyresrätter fördelade på nio orter runt om i Sverige; Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Linköping, Malmö, Stockholm och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment