Wohnzimmer investerar i ny Starweb e-handel

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Starweb i Malmö berättar att de den senaste tiden fått förtroendet att förnya och designa om möbelåterförsäljaren Wohnzimmer på egna e-handelslösningen. Därmed överger Wohnzimmer sin tidigare Carismar e-handel som uppdaterades så sent som 2016.

Starweb har under 2019 även intensifierat arbetet med en egen B2B-lösning som kallas en komplett B2B-plattform för medelstora företag i Sverige. B2B PREMIUM är anpassad till ett mer komplext flöde och transaktioner som B2B-handel innebär. Funktioner är bland annat stafflade volympriser vid större köp, paketprodukter i SET, bulkorder genom D-pack, multipla inloggningar och flera underkonton per kund, kundunika prislistor och återförsäljare, kundvagnsimport för större enskilda order i bulk och återköp av tidigare order. Dessutom finns möjligheten att ge olika behörighetsnivåer vid användandet av flera administratörer.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Atlas Copco satsar på tung, tysk e-handel. Bygger PWA

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss