WordPress 2 för iPhone inom kort

In iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Världens största CMS, WordPress, meddelar att deras nya version 2.0 av Wordpress 2 för iPhone applikation har skickats in till Apple för granskning. Den helt omgjorda versionen väntas finns tillgänglig i App Store inom någon vecka. Ett helt nytt UI tillhör nyheterna....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vänta nu… Du kan inte kalla WordPress för ett CMS. WordPress är en bloggmotor.

Leave a Comment