automattic, Wordpress, WordPress 2.7 Nyheter, Wordpress

WordPress 2.7 går live inatt

In Nyheter, Wordpress by edenstrom12 Comments

Inom bara timmar väntas WordPress 2.7 släppas. Iscensatt av Matt Mullenwegs driftiga gäng i Kalifornien. Den nya releasen ska inkludera ett mycket mer omfattande JavaScriptanvändande. Ska bli kul att se. Explorer kan få det svårt, enligt Automattic. Den nya versionen är en av de större uppdateringarna inom version 2:s historia. Förändringar och tillägg finns inom följande områden. Främst terminologin är ny: Navigation  Section Labels  Expand/Collapse Sections  Minimize Menu Column  Shortcuts Customizable Display  Drag and Drop  Open/Close  Hide/Show...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. @edenstrom: Det var riktigt bra måste jag säga. Chris är ju en expertpresentatör, så man vet att det blir bra när han ställer sig framför ett gäng geeks och pratar. Handlade om webperformance och etisk hacking. Riktigt intressant!

 2. @edenstrom: Det var riktigt bra måste jag säga. Chris är ju en expertpresentatör, så man vet att det blir bra när han ställer sig framför ett gäng geeks och pratar. Handlade om webperformance och etisk hacking. Riktigt intressant!

 3. Ja, Robert Nymans Geek meets är riktigt bra. Föredömliga för svenska IT-utvecklare i er nisch. Tycker det är lite skumt att inte er arbetsgivare Valtech väljer att hålla i dem?

 4. Ja, Robert Nymans Geek meets är riktigt bra. Föredömliga för svenska IT-utvecklare i er nisch. Tycker det är lite skumt att inte er arbetsgivare Valtech väljer att hålla i dem?

 5. @Emil Stenström: Precis, sen gäller det ju att SEO-pluginsen lirar på den nya versionen också.

  Spännande uppdateringar i nya WordPress! Har ni stött på några problem ännu? Bara jag som är förälskad i nya gränssnittet?

 6. @Emil Stenström: Precis, sen gäller det ju att SEO-pluginsen lirar på den nya versionen också.

  Spännande uppdateringar i nya WordPress! Har ni stött på några problem ännu? Bara jag som är förälskad i nya gränssnittet?

 7. @Erik Pettersson: Svårt att vänja sig när man bloggar ofta, men givetvis är nya WP GUI:et både snyggt och genomtänkt!

 8. @Erik Pettersson: Svårt att vänja sig när man bloggar ofta, men givetvis är nya WP GUI:et både snyggt och genomtänkt!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.