WordPress 2.7 går live inatt

In Nyheter, Wordpress by edenstrom12 Comments

Inom bara timmar väntas WordPress 2.7 släppas. Iscensatt av Matt Mullenwegs driftiga gäng i Kalifornien. Den nya releasen ska inkludera ett mycket mer omfattande JavaScriptanvändande. Ska bli kul att se. Explorer kan få det svårt, enligt Automattic. Den nya versionen är en av de större uppdateringarna inom version 2:s historia. Förändringar och tillägg finns inom följande områden. Främst terminologin är ny: Navigation  Section Labels  Expand/Collapse Sections  Minimize Menu Column  Shortcuts Customizable Display  Drag and Drop  Open/Close  Hide/Show...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. @edenstrom: Det var riktigt bra måste jag säga. Chris är ju en expertpresentatör, så man vet att det blir bra när han ställer sig framför ett gäng geeks och pratar. Handlade om webperformance och etisk hacking. Riktigt intressant!

 2. @edenstrom: Det var riktigt bra måste jag säga. Chris är ju en expertpresentatör, så man vet att det blir bra när han ställer sig framför ett gäng geeks och pratar. Handlade om webperformance och etisk hacking. Riktigt intressant!

 3. Ja, Robert Nymans Geek meets är riktigt bra. Föredömliga för svenska IT-utvecklare i er nisch. Tycker det är lite skumt att inte er arbetsgivare Valtech väljer att hålla i dem?

 4. Ja, Robert Nymans Geek meets är riktigt bra. Föredömliga för svenska IT-utvecklare i er nisch. Tycker det är lite skumt att inte er arbetsgivare Valtech väljer att hålla i dem?

 5. @Emil Stenström: Precis, sen gäller det ju att SEO-pluginsen lirar på den nya versionen också.

  Spännande uppdateringar i nya WordPress! Har ni stött på några problem ännu? Bara jag som är förälskad i nya gränssnittet?

 6. @Emil Stenström: Precis, sen gäller det ju att SEO-pluginsen lirar på den nya versionen också.

  Spännande uppdateringar i nya WordPress! Har ni stött på några problem ännu? Bara jag som är förälskad i nya gränssnittet?

 7. @Erik Pettersson: Svårt att vänja sig när man bloggar ofta, men givetvis är nya WP GUI:et både snyggt och genomtänkt!

 8. @Erik Pettersson: Svårt att vänja sig när man bloggar ofta, men givetvis är nya WP GUI:et både snyggt och genomtänkt!

Leave a Comment