WordPress 3.0 Beta 1 är släppt

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

WordPress 3.0 Beta 1 har inför påsken släppts för allmän beskådan. Och WordPress och WordPress MU finns där i, integrerade. Det nya standardtemat Twenty Ten finns även inkluderat, med möjlighet att byta bakgrundsbild samt headers. Även nya custom post types för: Photo Posts Quotes Chats Audio/Podcasts Video ..finns med. Vad som inte är klart innan WordPress 3.0 Beta 2 är bl a den nya GUI:et för navigering och egna menyer....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Drog in WP 3.0 Beta 1 på en testsajt men fick ingen wow-känsla. Kanske att dokumentationen senare kan avslöja vad som är så fantastiskt =)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.