WordPress 3.0 Beta 1 är släppt

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

WordPress 3.0 Beta 1 har inför påsken släppts för allmän beskådan. Och WordPress och WordPress MU finns där i, integrerade. Det nya standardtemat Twenty Ten finns även inkluderat, med möjlighet att byta bakgrundsbild samt headers. Även nya custom post types för: Photo Posts Quotes Chats Audio/Podcasts Video ..finns med. Vad som inte är klart innan WordPress 3.0 Beta 2 är bl a den nya GUI:et för navigering och egna menyer....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Drog in WP 3.0 Beta 1 på en testsajt men fick ingen wow-känsla. Kanske att dokumentationen senare kan avslöja vad som är så fantastiskt =)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.