WordPress 3.0 släppt, hur mycket ”open source” är kunderna?

In Cloud / Förvaltning, Featured, Gratis, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

WordPress 3.0 har släppts, nu även på svenska. WordPress egna servrar för uppdateringarna har hög belastning och det ska gå segt att få igenom en uppdatering. Flera sajter har även sänkts då sajtägare glömt deaktivera alla plugin’s. Något som är standard vid uppdateringar, men som ofta ändå glöms bort då uppdateringen bara "är ett klick bort". Det har förekommit administrativa rättighetsproblem efter uppgradering. Dessutom kräver 3.0 mer minne. Vilket verkar... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention WordPress 3.0 släppt, hur mycket ”open source” är kunderna? | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Ja, jag märkte det – jag har just uppdaterat till vad jag trodde var 3.0, men efter lyckad installation står det att jag ”använder en utvecklingsversion (3.1-alpha). Coolt!”. Dock tycker jag inte det var allt för coolt, men verkar inte som att något knasar.

    Ev läste jag inte noga på uppgradera-knappen, men jag är ganska säker på att det stod 3.0…

Leave a Comment